Ydelser

Opdag vores behandlinger og find priser for hver enestående service.

Spray tan med Copenhagen tans som ikke bliver orange.

For en sommer glød , vælg altid copenhagen tan, den er super flot og holdbar

 • Spray tan 1 pers175 kr
  (Online booking kun åben 3 uger frem og kun torsdag og fredag) Pas på med vand de første 4 timer, og især regnvejr. Parker parallel på gruset, så andre også kan parkere ved siden af dig. Har lavet spray tan siden 2016. Husk du bestemmer hvor meget du smider af tøj. 8% til første gang, hvis man er meget lys. 10% er den de fleste bruger hele året. 12% er bedst hvis man har lidt farve. Få spray tan i min nye store kabine, som er aflukket fra klinikken. husk at pleje din tan godt med creme, så holder den pænere og længere. bad 12 timer efter tan. Husk løst tøj til efter tan. ( send en sms på 61300504 hvis du har et specifikt dag og tid.) Åbnings tid er ca 9-16. I hverdage. efter kl 16.30 og lørdag koster det 200kr.
 • Spray tan kun ben 150 kr
  Hvis du fx skal have kjole på og bare ønsker at få brune ben. Husk dog stadig at barbere ben dagen før. Brug meget creme både på skinneben og hæle så de ikke bliver plettet fordi huden er meget tør, gerne lang tid før.

CND Shellac på egne negle uden forlængelse

Perfekt manikure med holdbar CND Shellac. har over 150 farver. og alle de nyeste farver. Men husk og behandle negle godt med olie og creme for bedre holdbarhed.

 • CND Shellac 250 kr
  Cnd Shellac vælger man fordi man har stærke og sunde korte negle,som ikke bliver forlænget. husk neglen skal være fri for enhver form for lak inden ankomst, koster 40kr at fjerne alm lak. CND Shellac er super holbar uv lak, hvor man ik filer på neglen, både før og efter. husk der findes mange mærker, og jeg har den ægte cnd som kan opløses,alle andre mærker skal files af.
 • CND shellac med aftagning af CND shellac.315 kr
  CND Shellac opløses skånsomt fra neglen, det er meget vigtigt du har CND på ved ankomst. manicure , og ny lak kommes på. bedst holdbar mellem 14-21 dage på korte negle. husk at pleje neglene godt, så holder din CND shellac meget bedre. har du andet mærke på så skal det files af, og jeg fjerner kun det og kommer ikke Cnd på efterfølgende da neglen tit er meget medtaget efter gelpollish.
 • CND Shellac Fransk 299 kr
  franske negle er hvor man har en hvid kant, det kan dog også laves i alle andre farver. denne tid er uden aftagning af Cnd shellac jeg anbefaler en kort negl, eller alle er ens for at få det pæneste resultat.
 • Glimmer / fransk/stempler/nail art50 kr
  Hvis man ønsker glimmer, Nail art eller fransk på neglene. Eller flere farver på alle neglene. Eller stempler på to og glimmer på to. Man behøver ik booke tid, men det er rart at vide når man begynder på behandlingen om man skal have glimmer på.
 • reperation af 1 negl Cnd shellac, på egne negle50 kr
  hvis du taber en shellac negl så anbefaler jeg ikke at man bygger den lang som de andre, da den så vil blive tykkere end de andre og det er en anden metode. men overvej om du hellere vil have en gele under så de alle er længere, de kan nemlig blive forlænget hvis en knækker. ved denne tid så fjerner jeg evt gammle lak på den der er gået i stykker og ligger nyt lak på den ene der er gået i stykker.
 • kun aftagning af Cnd shellac lavet hos cabelli150 kr
  fjernelse af CND Shellac opløses med offly fast i ca 12 min. brug en træ pind/rosenpind til evt rester, ellers tage et nyt stykke vat med offly fast og rens neglen. vask neglene efter aftagning. husk og creme og olie, og har du knækket mange så anbefaler jeg en resquerxx til 69kr, som en kur.
 • Fjernelse af uv lak fra anden negleteknikker (kun gelpollish)250 kr
  uv lak/gelpollish er tyndt lag farve hærdet i uv lampe. jeg filer dem roligt af, så ik du får en mere skadet negl end du måske allerede har i forvejen. Vigtigt det ik er forlængelse, men kun en gel pollish, er du i tvivl så skriv på 61300504, for jeg har kun afsat tid til gelpollish det bliver kun fjernet, der kommet ik noget nyt på, for neglene er tit meget skadet, når en gelpollish bliver filet af.

Plexi gele forstærkning uden forlængelse.

Styrk dine negle med plexi gele behandling. anbefalet til meget svage og ødelagte negle. korte og naturlige negle bliver super stærke igen.

 • Ny plexi gele med CND shellac 450 kr
  en super stærk gele forstærket negl, med shellac ovenpå, som ikke bliver forlænget. Plexi er lavet til skrøbelige og ødelagte negle. Husk at pleje neglene med olie og creme. Anbefaler ca 3 uger i mellem hvert opfyld. Husk man må intet have på neglene når du kommer til denne tid, heller ik alm lak. koster 40kr at fjerne alm lak.
 • Opfyld Plexi gele med Cnd Shellac 350 kr
  Går man over 3 uger får din negle flere stød og plexi vil gå i stykker og måske knække din negle. koster det 20kr per ødelagt negl som er i stykker ved opfyld, eller tabt men som ikke bliver forlænget. Skal de bygges så de er så de bliver lige lange 50kr per negl, men det er ik sikkert jeg har tid til forlængelse. Negle som ikke bliver opfyldt til tiden får mange løft, og du risikere dine negle tager skade.
 • Ny Plexi forstærkning (god til neglebider)400 kr
  super god gele til fx neglebidder, eller hvis man ønsker en naturlig stærk negl uden forlængelse. det er godt at starte med korte negle og lade den vokse sig lange. da neglene tit er skadet meget af bideri/pilleri. (40kr for at fjerne alm lak), manicure er incl, så gør venligst ik noget ved neglene inden. husk at pleje dem godt med olie og creme. man må gerne ligge alm lak ovenpå sin plexi, sørg dog for at det er taget af inden du kommer til opfyld. husk dog at plexi kan opløses så vær varsom med at bruge produkter der kan opløse
 • Opfyld plexi gele uden shellac 350 kr
  Nude eller gennemsigtigt, uden cnd shellac. super holdbart og tynd forstærkning. Opfyld ca hver 3 uge, da mange løft ødelægger dine negle. de vokser ret hurtigt og mange stød på lange negle gør de knækker. man må gerne selv ligge alm lak på sin plexi, husk dog at fjerne det inden du kommer til opfyld. koster 40kr at fjerne alm lak
 • Opfyld plexi efter 4 uger400 kr
  når man går over 4 uger så kommer der tit flere stød og flere knæk, så derfor koster det ekstra, da jeg skal bruge mere tid. Plus dem som er knækket koster 20kr per negl.
 • Rep plexi knækket en negl50 kr
  Hvis du har plexi med eller uden shellac på. 50 kr for en negl. Og 30kr for den næste. 75kr hvis den skal forlænges og shellac på. 50kr for den næste negl
 • Kun Aftagning cnd plexi gele249 kr
  Når man ønsker at få aftaget sin plexi, det bliver skånsomt fjernet. Man kan også selv opløse det i offly fast , men fil da gerne ca 1/3 del af så skal du måske kun sidde i 30 min i stedet for en time.

Gele negle med forlængelse (light elegance gele)

Forlæng dine negle med gele forlængelse. Men det kræver en god stærk negl, med en lille længde for jeg vil forlænge dem.

 • Nye forlængelse gele kort600 kr
  pænt naturligt look, med en kort længde. både med eller uden shellac. kræver du har en sund negl for jeg kan forlænge den , jo pænere negl man har , og jo mere man plejer jo pænere og mere holdbar resultat får man, og jo længere holdbarhed. Så en bred negl er ik optimal at bygge lang, men en slank negl er godt at bygge længere. jeg anbefaler at man forstærker en neglebidder end at bygge den længere. Og vil slet ikke forlænge en neglebidder.
 • gele opfyld kort390 kr
  Husk der er mange mærker, hvis man blander mærker kan man ikke sikre holdbarheden er den samme. jeg bruger light elegance gele laver ikke lange negle da jeg tit oplever de knækker alt for nemt for kunden er meget hårde ved dem, derfor vil du ikke kunne finde tider online til Gele negle. derfor er denne kun til korte gele negle opfyld.
 • Nye gele negle forlængelse mandel 675 kr
  Babyboomer og fransk er 50kr ekstra h Men er neglen ik vokset ud over blommen bliver den ik forlænget, så send gerne billeder på 61300504.
 • Nye franske gele forlængelse 649 kr
  Men det kræver du har en pæn negl, ellers bliver de ik forlænget. neglene skal kunne holde til det, er det også selvom en negle teknikker har lavet dem og du mener du kan have mandel formede negle. neglen må ikke bygges mere en 1/3 længere end hvad dun negleseng er. og husk at efter 3 uger er de jo vokset sig længere. bruger man neglene meget, fx ved at skrive på computer så anbefaler jeg ik man får så lange negle. det er dine negle der går i stykker, og jeg kan ik reparere dem hvis de er meget skadet.
 • Reperation af gele negle forlængelse75 kr
  Har du været uheldig at tabe en negl. Men max to negle ellers skal du sende en sms så jeg kan sætte mere tid af. 75 kr for en , og 50kr per efterfølgende. gælder kun for mine kunder.
 • Fjernelse af gele negle lavet hos mig/cabelli250 kr
  bliver skånsomt fjernet. Husk de føles meget bløde og ødelagte, men det er tit kun en dag eller to så er de forhornet igen, men har du været meget hårde ved dem, så er det en god ide at bruge resqurxx til at gøre dem stærke igen. Resqurxx er en neglekur, som er god til at bruge hvia man føler neglene er svage, også selvom du ik har haft noget på neglene. husk dette er kun når jeg har lavet neglene, hvis det er en anden så er det en anden pris.
 • fjerne gele/akryl negle lavet af anden negle teknikker 350 kr
  Hvis du har gele/akryl negle på, som du gerne vil have fjernet. Det er forlængelse, og de er tykkere end gelpollish. kan du ik finde en tid online så send en sms, og gerne hvad det er for nogle negle du har, så kan jeg nemmere afsætte den rigtige tid til at aftage neglene, da der er meget forskel på hvad man har på neglene og hvor lang tid det tager.

Exstension med micro ringe

Forny dit look med mikroring extensions. jeg bruger micro ringe med silikone for at beskytte håret, genbrug håret , og få det oprykket inden 8 uger til 700kr når du selv har taget det ud.

 • Exstension med cold fusion600 kr
  Hvis man skal have lavet forlængelse af eget hår med exstensions. Laver cold fusion, med micro ringe, da man kan genbruge håret. Cold fusion, bliver svejst på håret og kan ik genbruges. Fletter ik , men kan sætte trenser på med ezy weft metoden. Medbragt hår fra 1000kr, alt efter metode og mængde. Jeg bestiller hår er det efter hvad metode og længde og mængde. De fleste får 1000-1400 totter . hvis man ca regner med ca 2200kr ilat. Men skriv på 61300504 så finder vi en dag vi kan snakke om type og længde og hvad dag du kan få sat håret i.
 • Konsultation til hårextensions100 kr
  vi skal have fundet farven på det hår du skal have på, og længde og metode.

Pedicure er pt lukket ned, åbner ikke igen.

Fødder - Pedicure tjenester er midlertidigt ikke tilgængelige.

 • Fødder250 kr
  Uden aftagning af anden lak, kun nyt lak. booker du denne tid, så sletter jeg den, det er kun for man kan se jeg ikke laver fødder mere at den er online.

Spraytan

Super lækker glød

 • Spraytan af hele kroppen175 kr
  har fundet den bedste tan som, giver den flotteste farve, Copenhagen tan er den flotteste jeg har prøvet. den bliver ikke orange, ligger sig flot, falmer pænt og har den flotteste glød
Book tid

Afbestillingsbetingelser

Husk at melde din tid fra i god tid, og senest dagen før kl 17, koster behandlingens pris at afmelde efter kl 17. Kommer man mere end 10 min forsinker du min dag, og koster 50kr. Og jeg har måske ik tid til at lave neglene. Udeblivelse uden afbud koster behandlingens pris plus 500kr. Ingen ny tid kan bookes før man har betalt.